mainImage

Verdediger Senesi nog onzeker bij Feyenoord

Marcos Senesi.
22 oktober 2021, 19:08 uur
Sport

De Argentijnse verdediger Marcos Senesi van Feyenoord is voor de uitwedstrijd zondag tegen SC Cambuur nog een twijfelgeval. Hij ontbrak donderdagavond in de gewonnen Europese thuiswedstrijd tegen FC Union Berlin (3-1) wegens ziekte. Het is nog de vraag of hij tijdig is hersteld om in Friesland te kunnen aantreden.

Lutsharel Geertruida verving Senesi tegen Union Berlin. "Na 5 minuten had hij een momentje, maar daarna heeft hij het goed opgepakt en bleef hij rustig", oordeelde trainer Arne Slot. "Zowel zonder de bal als aan de bal. Hij had met Gernot Trauner een speler naast zich die ook een sterke wedstrijd speelde."

Slot kijkt uit naar zijn terugkeer in Leeuwarden, waar hij tussen 2014 en 2017 als assistent-trainer en interim-hoofdcoach werkzaam was voor SC Cambuur. "Ik heb er een prachtige tijd gehad en verwacht veel bekende gezichten te zien", zei hij.

Slot wil tegen zijn voormalige werkgever een scherp Feyenoord zien, niet alleen in aanvallend opzicht, maar ook op het defensieve vlak. "SC Cambuur is aan de bal erg sterk. We zullen weer op ons best moeten zijn om een goed resultaat te behalen. We doen het goed in Europa, maar willen het ook in de Eredivisie laten zien.’'


Door: ANP | Foto: ANP