Nissewaards Dagblad | VVD Nissewaard maakt eigen podcasts
mainImage

VVD Nissewaard maakt eigen podcasts

21 november 2020, 18:05 uur
Lokaal

De fractie van de VVD Nissewaard is donderdag met het nieuws naar buiten gekomen dat zij per heden een eigen podcast gaan maken. ,,Gesprekken met gewone Nissewaarders, blijer kun je ons niet maken", begint Monique Janssen, voorzitter van de Nissewaardse VVD.

,,Langs de deuren, bij sportverenigingen, in de kroeg, alle Nissewaardse VVD'ers luisteren graag naar wat onze inwoners drijft en bezighoudt. Politiek vindt niet alleen plaats in de raadzaal, maar begint op straat. Weten wat er leeft en dat vertalen naar besluiten die wonen, werken en leven in Nissewaard nog beter en leuker maken," vertelt ze enthousiast verder. ,,Die vaak mooie, bijzondere gesprekken met gewone mensen, die willen we graag aan iedereen laten horen. En nu fysiek contact minder makkelijk kan en we ons aan allerlei maatregelen moeten houden om het coronavirus in te dammen, zijn we met een - coronaproof opgenomen - podcastserie gestart, Thuis in Nissewaard!', vervolgt David Speters, vice voorzitter van de Nissewaardse VVD. 'Over jouw leven in Nissewaard, over jouw favoriete plek in onze gemeente, over jouw verbondenheid met Nissewaard, over je werk en je leven. Over jou!"

De voorzitter besluit:,,Regelmatig zullen we op onze website en social media een nieuwe aflevering plaatsen, die natuurlijk ook via Spotify te beluisteren zijn. Kleine afleveringen van een kwartiertje met grote verhalen van gewone mensen! Ben of ken je iemand wiens verhaal thuishoort in deze podcast, meld jezelf of een ander aan via info@vvdnissewaard.nl. Wie weet komen wij naar je toe."


Foto: Nissewaard.nl