Nissewaards Dagblad | PVV alsnog verrast door komst Tinyhouses aan de Gaddijk'
mainImage

PVV alsnog verrast door komst Tinyhouses aan de Gaddijk'

13 januari 2021, 13:13 uur
Lokaal

Er komen aan de Gaddijk in Hekelingen-Spijkenisse toch mogelijk 4 Tiny Houses, oftewel kant-en-klare containerwoningen. En dit tot grote verbazing van de fractie van de PVV Nissewaard.

,,Op 23 september 2020 heeft PVV Nissewaard een motie ingediend voor het realiseren van chalets/containerwoningen/Tiny Houses. Deze motie werd door de gehele oppositie gesteund, maar afgeraden door de wethouder, omdat er onder andere geen grond voor beschikbaar zou zijn," stelt de fractie. ,,Wij zijn uitermate verbaast en verrast dat deze grond toch beschikbaar blijkt te zijn."

Deze woensdag, op 13 januari, wordt de kredietaanvraag voor het bouwrijp maken van grond voor de 4 Tiny Houses aan de Gaddijk behandeld. De fractie PVV Nissewaard is blij dat de motie alsnog uitgevoerd wordt, maar zal dan nog zeker een aantal vragen stellen aan de wethouder. ,,Inmiddels hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen over de komst van deze woningen," laat de fractie weten. ,,PVV Nissewaard is actief bezig naar het zoeken van kavels en maken van plannen met betrekking tot Tiny Houses (chalets of containerwoningen). Wij zien dit als een toegankelijke markt voor huurders/kopers zowel starters als senioren."


Foto: Nissewaard.nl