Nissewaards Dagblad | Magisch Heenvliet op 15 en 16 oktober in Nissewaard
mainImage

Magisch Heenvliet op 15 en 16 oktober in Nissewaard

22 september 2021, 11:50 uur
Lokaal

Een betoverde vijver, dansende bomen, een haardvuur en een kasteel dat tot leven komt, maar ook het vliegerfestival en de Eurobruggen komen op een spectaculaire manier voorbij. Dit alles is te zien tijdens Magisch Heenvliet, een spectaculaire lichtshow, op landgoed Ravesteyn in Heenvliet.

Wandelend door de prachtige tuin wordt u getrakteerd op een unieke beleving van licht, geluid en beeld. De ruïne wordt het hoogtepunt in een spectaculaire show waar zowel het verleden als het heden centraal staan. Door toepassing van bijzondere effecten en muziek ontstaat er een verrassend mooi schouwspel voor jong en oud.

Nieuwsgierig geworden?
U kunt dit unieke spektakel mee beleven. Op zowel 15 als 16 oktober presenteert de organisatie twee shows. Op vrijdag begint de show om 19.00 uur en 20.30 uur en op zaterdag om 19.30 uur en 21.00 uur.

Om een show bij te wonen moet u een kaart kopen via www.magischheenvliet.nl. De kaarten kosten slechts drie euro per stuk voor een volwassene en twee euro per stuk voor kinderen tot en met 12 jaar. Een gedeelte hiervan is bestemd voor Stichting Stede en Vrye Heerlykheyt. Bij binnenkomst vraagt de organisatie u om uw ID en uw coronatoegangsbewijs.


Foto: Magisch Heenvliet/PR