Nissewaards Dagblad | CarProf Spijkenisse doneert 17 duizend euro aan goede doel
mainImage

CarProf Spijkenisse doneert 17 duizend euro aan goede doel

21 juli 2021, 17:22 uur
Lokaal

Autobedrijf CarProf uit Spijkenisse heeft vorige week een cheque ter waarde van 17.392 euro gedoneerd aan het goede doel TrafVic-Kids, dat onderdeel is van Fonds Slachtofferhulp.

Sinds 2020 zet CarProf Spijkenisse zich samen met alle andere aangesloten CarProf autobedrijven in Nederland via de succesvolle APK actie in voor kinderen die slachtoffer of nabestaande zijn van een verkeersongeval.  Om de de relatie tussen goed onderhoud en veiligheid te benadrukken participeert het autobedrijf aan de APK actie van de garageformule CarProf. Marco Beijl van CarProf Spijkenisse “Als de banden of remmen van een auto versleten zijn, is de remweg langer. Daardoor kan een noodstop fataal worden, oftewel veiligheid moet voorop staan! Omdat de consumenten hier de ernst wel eens van onderschatten, willen wij het belang van de APK benadrukken."

Deze donatie is dan ook het gevolg dat het autobedrijf zich ook sociaal maatschappelijk wil manifesteren. Directrice Ineke Sybesma van Slachtofferhulp was in ieder geval dankbaar voor deze gift. "Een ongelofelijk mooi bedrag, geweldig," gaf zij aan.