mainImage

'Belang van Nissewaard' strikt Angelique Tazelaar als kandidaat

25 januari 2022, 09:19 uur
Lokaal

De nieuwe lokale partij 'Belang van Nissewaard' heeft opnieuw een 'bekende' kandidaat-raadslid gestrikt. De 31-jarige Angelique Tazelaar was vorige maand nog veel in het nieuws vanwege haar zoektocht naar een woning voor haarzelf en dochtertje Jaelynn. Die missie slaagde mede door hulp van 'Belang', maar door haar nieuwe ervaringen denkt zij nu met haar opgedane kennis en ervaring een serieuze gooi te doen naar een plek in de gemeenteraad van Nissewaard. Een monoloog.

"Mijn naam is Angelique Tazelaar, 31 jaar en vrijwel mijn hele leven woonachtig in Spijkenisse. Ik werk alweer langere tijd op een buitenschoolse kinderopvang in Rotterdam. In het dagelijkse leven geniet ik van mijn dochtertje en onze hondjes. Mijn hobby’s zijn lezen en sporten. Men kan met mij overal over discussiëren als het maar met wederzijds respect gepaard gaat."

Kandidaatstelling

"De reden dat ik mij als kandidaat voor Belang van Nissewaard verkiesbaar stel is dat deze partij er alles aan doet om op te komen voor de eigen Nissewaarders en dit ook duidelijk laat merken binnen de gemeenteraad/commissie-vergaderingen en ver daar buiten. Ook ik heb een vervelende tijd achter de rug waarin ik heb ervaren dat het merendeel van de huidige politiek in Nissewaard zich weinig tot niets aantrekt voor de eigen inwoners. Ik ben hierover gaan nadenken en kwam tot de conclusie dat ook ik een stem wil krijgen als volksvertegenwoordiger, waarin ik samen met de toekomstige fractie van Belang van Nissewaard mij sterk wil maken voor al die mensen die zich niet gehoord en gezien voelen en vechten voor het belang van alle Nissewaarders."

Doel

"Alle inwoners van Nissewaard horen een gelijke behandeling te krijgen maar helaas stoten nog steeds ontzettend veel mensen hun hoofd tegen het gemeenteloket. De ambtelijke molen in onze gemeente is de grootste dwarsligger als het om uw welzijn gaat. De inwoners horen meer betrokken te worden bij belangrijke beslissingen dan alleen maar eens in de vier jaar het rode potloodje vast te mogen houden in het stemhokje. Ik ben een persoon die luistert naar mensen en dat gebeurd door de politiek in Nissewaard te weinig of beter gezegd niet. Zoals een mede-partijgenoot en kandidaat-raadslid altijd zegt 'wij zijn de tolk van het volk' en zo is het ook, wij zitten niet in de politiek om vriendjes te maken met lieden die zich totaal niet interesseren in de eigen inwoners waar notabene alles om draait."

'Nieuw elan'

"Het wordt de hoogste tijd dat er een college komt die echt om haar inwoners geeft en er ook alles aan doet om de inwoners het trotse gevoel terug te geven daar het sociale aspect in onze gemeentepolitiek al heel lang ver te zoeken is. Ik ben een inwoner van Nissewaard een burger net als u niets meer of niets minder die bereidt is voor u te knokken, voor een leefbaar, gezond en veilig Nissewaard. Ik hoop uw steun te kunnen krijgen op 16 maart. Wij van Belang van Nissewaard staan met volle overgave klaar om korte metten te maken met het huidige beleid."

Reactie partij

Belang van Nissewaard is ontzettend trots op de toevoeging van kandidaat Angelique Tazelaar. "Een vrouw met ontzettend veel kracht en doorzettingsvermogen," stelt de partij in de eigen verklaring. "Als partij kun je er alleen maar van dromen, dat iemand met dit enthousiasme en deze drive om anderen te helpen, op de kandidatenlijst wil staan, Angelique zal gaan strijden met een van onze belangrijkste speerpunten in gedachte, actieve armoedebestrijding,oftewel niemand in de kou laten staan."

 


Foto: Belang van Nissewaard/PR