mainImage

Afspraak Marktplaats loopt uit op woningoverval

22 oktober 2021, 18:37 uur
Lokaal

Donderdagavond is een een bewoonster van de Havendam in Rhoon slachtoffer geworden van een woningoverval wat eigenlijk een afspraak voor Marktplaats zou zijn. De twee verdachten taserden de inwoonster uit Albrandswaard en grijpten een telefoon mee, terwiijl een afspraak vanwege Marktplaats verkoop was gepland. De politie zoekt nu getuigen van het misdrijf.

Het incident gebeurde donderdagavond rond 22.20 uur in een woning aan de Havendam. De bewoonster deed open voor mogelijk twee tieners. Toen zij de telefoon in handen kregen, had de verkoopster het gevoel dat er iets niet in de haak was. Ze vroeg de telefoon terug, maar toen werden de daders agressief. Het slachtoffer werd uiteindelijk mishandeld met een taser, waardoor de twee daders, met de telefoon, het huis uit konden vluchten en op een brommer konden wegrijden.

Signalement
Van het duo met de taser ontbreekt ieder spoor. Het gaat om twee tieners van ongeveer 15 jaar oud. Beide zijn lichtgetint en hebben zwart haar. Een van hen droeg een trainingsbroek met witte strepen en een mondkapje. De andere droeg een spijkerbroek en witte schoenen. Weet u iets? Neem contact op met de politie via 0900-8844.