Ben je benieuwd wat voor vrijwilligerswerk je allemaal kunt doen in Nissewaard en welk vrijwilligerswerk goed bij je past? Bezoek dan op dinsdag 14 maart tussen 10:00 en 14:00 uur de gratis toegankelijke informatiemarkt in de Boekenberg in Spijkenisse.

Struin langs de vele stands en maak vrijblijvend kennis met een groot aantal vrijwilligersorganisaties in de stad op het gebied van kunst, cultuur, zorg en welzijn. Ze vertellen je graag meer over de diensten die zij bieden aan de inwoners van Nissewaard en het vrijwilligerswerk binnen hun organisatie.

Bezoekers kunnen tijdens de markt een test afleggen waarbij inzichtelijk wordt gemaakt welk soort vrijwilligerswerk bij hen past en krijgen ondersteuning bij het plaatsen van een hulpvraag en/of het aanbieden van vrijwilligerswerk op de website www.nissewaardvoorelkaar.nl.

Onder meer aanwezig zijn: Stichting Pameijer, Stichting Mee, Dress for succes, Stichting STIMOS, Humanitas, SKS Alles Kids, Vluchtelingenwerk, Steunpunt Nissewaard voor Elkaar, Stichting Drenkwaard, Stichting JOZ, Flexus Jeugdplein, Careijn, Stichting El-Ele, Gemeente Nissewaard met de afdelingen werk, inkomen, WMO, buurtbemiddeling en vele andere organisaties. De informatiemarkt is gratis toegankelijk.