VV Spijkenisse heeft de vierde zege van het seizoen te pakken. Thuis tegen Sliedrecht werd het 3-2. De wedstrijd begon rustig. Na een kwartier was er een gele kaart voor Eric Polet na een overtreding. Can Dommelen kreeg kort hierop een goede mogelijkheid, maar de bal ging over. Nadat Dustin Mijnders van VV Spijkenisse geel kreeg, maakte Gavier Breidel van Sliedrecht ook een overtreding. De groen-witten kregen hierop een penalty. Deze werd door Michael van Dommelen benut, waardoor er 1-0 op het scorebord stond.
Twee minuten later kwam Sliedrecht alweer op gelijke hoogte. VV Spijkenisse liet zich echter niet kennen: in de 42e minuut maakte Sergino van AxelDongen de 2-1. Dit werd echter niet de ruststand. De uitploeg scoorde op slag van rust de gelijkmaker.

Na rust bleef Spijkenisse aandringen wat in de 54e minuut resulteerde in de 3-2. De doelman van Sliedrecht reageerde niet goed waarvan Sander Barragen profiteerde. Spijkenisse kwam nog een paar keer heel goed weg, maar het bleef 3-2 op sportpark Jaap Riedijk.

De wedstrijd stond onder leiding van Roelof Luinge. Voor hem was het een jubileum: het was de 1000ste keer dat hij op het veld stond.

Met de zege blijft Spijkenisse op de tweede plaats staan, net achter Achilles Veen.

Opstelling VV Spijkenisse: Bijl (keeper), Schenk, Verbond, Mijnders, Mariana (verdediging), Jardim, Polet, Barragan (middenveld), van AxelDongen, van Dommelen, van der Pluijm (aanval)