De politie heeft de vermoedelijke vluchtauto van de dodelijke schietpartij aan de Branding in Hellevoetsluis aangetroffen. De auto stond geparkeerd op het Pieter Postplein in Hellevoetsluis.

Op  Tweede Kerstdag, maandag 26 december, even voor 18.00 uur werden twee mannen neerschoten op de Branding in Hellevoetsluis. Het eerste slachtoffer, een 29-jarige man uit Hellevoetsluis, overleed dezelfde avond nog aan zijn verwondingen. Het tweede slachtoffer, een 22-jarige Rotterdammer, stierf later die nacht in het ziekenhuis. De mannen waren op visite in een woning aan de Branding. De politie startte meteen een groot onderzoek.

Getuigen zagen vlak na de schietpartij een zwarte Dodge Ram wegrijden. Deze auto is donderdagmiddag gevonden. De auto is door de politie weggetakeld en zal op sporen worden onderzocht.

Zoektocht
Ondertussen wordt de zoektocht voortgezet naar drie mannen die in ieder geval betrokken zijn geweest bij het schietincident. Daarbij worden alle mogelijke verblijfplaatsen van het drietal meegenomen. Daarnaast roept de politie getuigen nogmaals op zich te melden, alle informatie is welkom.
Informatie

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die voor het onderzoek relevant kan zijn, neemt u dan contact op met het onderzoeksteam TGO Branding via tgo.rotterdam.team4@politie.nl 0800-6070. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u ook melden via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier gebruiken.

Lees ook:

http://nissewaardsdagblad.nl/schietpartij-eist-tweede-dode/