Een 42-jarige man uit Spijkenisse is in het Brabantse Zevenbergen in korte tijd twee keer aangehouden. De eerste keer is de man aangehouden voor huisvredebreuk. De tweede keer voor vernieling en wederom huisvredebreuk. Beide keren werd hij op hetzelfde adres aangehouden.

Woensdagmiddag kreeg de politie een melding van een man die in een woning zwaar onder invloed zou zijn van drank en drugs. De bewoners voelden zich bedreigd door de man. Agenten sommeerden de verdachte de woning te verlaten. Hierop werden ze door hem uitgescholden. De Spijkenisser is vervolgens aangehouden voor huisvredebreuk. Na verhoor is hij met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.

Enkele uren later, rond middernacht, kreeg de politie opnieuw een melding dat de man de woning waar hij eerder was aangehouden was binnen gedrongen. Daarbij zou ook een ruit zijn vernield. Agenten gingen de woning binnen en troffen de man op zolder aan. Hij is aangehouden voor vernieling en huisvredebreuk. De man is ingesloten. Op het moment van het incident waren de bewoners niet thuis.