Voor veel winkelcentra zijn de dagen voor Kerst de drukste dagen van het jaar. Zo ook voor winkelcentrum ’t Plateau. Woensdag zamelt het winkelcentrum voor stichting Samen Dapper speelgoed in.

Stichting Samen Dapper is er voor kinderen uit de gemeente Nissewaard die in gezinnen onder de armoede grens leven. Voor deze kinderen is speelgoed helaas niet vanzelfsprekend. Hiervoor zamelt deze stichting speelgoed in en organiseert zij een aantal keer per jaar een middag waarop deze kinderen enkele stuks speelgoed mee naar huis mogen nemen. Door de inzet van deze stichting kunnen deze kinderen toch onbezorgd spelen en kind zijn.

Om speelgoed te kunnen blijven uitdelen is het nodig speelgoed in te zamelen. Hierbij helpt winkelcentrum ’t Plateau. Op woensdag 21 december kan tussen 15.00-17.00 uur speelgoed dat schoon en heel is, ingeleverd worden.

Denk tijdens het doen van de Kerstboodschappen ook aan deze kinderen en lever speelgoed in. Een stuk speelgoed kan voor deze kinderen een groot verschil maken.