De populaire Swan Market komt volgend jaar naar Spijkenisse. Op 7 mei is deze po het plein tussen de Boekenberg en de Dorpskerk.

Swan Market is een platform voor creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dat uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers en creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en interieur items worden aangeboden door creatieve deelnemers. Al enige tijd wordt de markt in Rotterdam gehouden en in 2017 in Tilburg, Breda, Den Haag, Antwerpen en Utrecht.

Naast dat er geshopt kan worden, wordt men verwend met (h)eerlijk eten en drinken, aangeboden door authentieke food trucks en is er live muziek. Verder is er genoeg te doen voor de kleintjes.

Swan Market in Spijkenisse is onderdeel van een serie nieuwe markten die in 2017 in Spijkenisse gehouden wordt.

Verantwoordelijk wethouder Christel Mourik:” Ik bezoek regelmatig dit soort markten en ben er erg trots op dat Swan Market naar Spijkenisse komt. Het hoort ook bij een stad als Spijkenisse die altijd in beweging is en op zoek naar nieuwe uitdagingen.” Kijk hier voor meer informatie over de Swan Market. (Foto: Swan Market/YouTube)