Op 30 november organiseren initiatiefnemers van Boodschappenmarkt 0181 een Sinterklaasfeest voor kinderen van ouders die het niet zo breed hebben. De boodschappenmarkt is een besloten groep op Facebook en komt op voor de niet zo gefortuneerde medemens.

Zo ondersteunen ze mensen die het niet zo breed hebben, zamelen boodschappen in, en hebben wekelijks vers brood en groenten die ze verdelen onder de leden. Dit jaar ontstond het idee voor een Sinterklaasfeest. De doelgroep zijn kinderen van leden van de Facebookgroep Boodschappen markt 0181. Kinderen tot en met 9 jaar worden door Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen. Al snel nadat het initiatief vorm kreeg boden sponsors hun diensten aan.

Zo wordt het feest gehouden in de grote zaal van Ri-Jo dansschool (Kanaalweg WZ in Hellevoetsluis). Het vervoer met touringcar vanuit Spijkenisse wordt verzorgd door Milot Reizen. Stichting Push ondersteunt in de organisatie. De organisatie is nog op zoek naar splinternieuwe cadeaus, maar ook chocoladeletters en snoepgoed zijn welkom. Wilt u ook iets bijdragen? Alles is welkom. Meer informatie: mail naar boodschappenmarkt@hotmail.com of bel met: 06-54283687.