Theater de Stoep is komende maandag het decor van het Economisch Congres van het Economic Board Voorne-Putten. Hier worden prijzen uitgereikt aan ondernemingen. Sanne Wevers is eveneens te gast. Sanne is Olympisch kampioen op het onderdeel evenwichtsbalk en daarmee tevens de eerste Nederlandse turnster in de Olympische geschiedenis die een individuele gouden titel won.

De prijzen zijn er in meerdere categorieën. De Startersprijs is voor bedrijven die minder dan drie jaar bestaan. Daarnaast is er de Jeugdjuryprijs, die wordt gekozen door scholieren/jongeren.

Uit alle genomineerden wordt een shortlist van vijf ‘gerenommeerde’ en vijf ‘startende’ bedrijven samengesteld. Een accountant screent de cijfers van deze bedrijven, waarna de jury de bedrijven bezoekt. Aan de hand van de ervaringen worden drie bedrijven per categorie genomineerd. De jurybeoordelingen én de stem van het publiek in de zaal op maandag 12 december vormen de uiteindelijke winnaars. De jeugdjury selecteert één van de vijf genomineerden voor de Jeugdjuryprijs. Tickets zijn nog te verkrijgen: http://economischcongres.nl/