De Stichting Vrienden van de Zuidwester heeft donderdag een Pluim van de Arbeid gekregen. Deze vriendenstichting werft donateurs om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de omstandigheden van de verstandelijk/ lichamelijk beperkte mensen van de Zuidwester. De vriendenstichting neemt het initiatief voor nieuwe activiteiten en denkt mee in de ontwikkeling daarvan. Volgens de PvdA verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €250,-. Dit bedrag zal gebruikt worden om nieuwe activiteiten mogelijk te maken. Raadsleden van de PvdA reikten de cheque uit.

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard.

Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken. (foto: PvdA)