De politie is op zoek naar een overvaller. De man drong zondagavond rond 22.00 uur een hotel aan de Nieuwe Zeedijk in Hellevoetsluis binnen.

Hij bedreigde twee medewerkers met iets dat op een vuurwapen leek en eiste geld. Daarna is hij er met onbekende buit vandoor gegaan. De personeelsleden zijn enorm geschrokken, maar raakten niet gewond.

De medewerkers waarschuwden meteen na de overval de politie. Die startte een onderzoek in de omgeving, maar trof de dader niet meer aan. Volgens de slachtoffers gaat het om een man van 1.70-1.75m lang, tussen de 40 en 50 jaar oud en met een smal postuur. Hij had bruine ogen en bruine krullen onder een bivakmuts en droeg een zwarte motorjas met zilvergrijze strepen aan de zijkant. Hij sprak met een Belgisch accent, en later ook in een andere taal, mogelijk Oost-Europees.

De politie zet het onderzoekt voort. Mensen die iets is opgevallen op of rond het tijdstip van de overval, die het signalement herkennen of meer informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844, anoniem via 0800-7000.