Er hebben zich nog geen getuigen gemeld van de overval op de Etos drogist in Heenvliet op 4 november. Die vrijdagavond drong een man de winkel binnen en bedreigde een personeelslid met een mes. De politie roept mensen die iets verdachts gezien hebben nogmaals op zich te melden.

De overvaller was een man van ± 25 jaar. Hij was heel licht getint en had groene ogen met dunne zwarte wenkbrauwen. Hij droeg een zwarte joggingbroek en een zwarte hoge jas met houtje touwtje-sluiting, die net onder zijn ogen aansloot en die net boven de knie kwam. De man had een petje op en droeg Asics-schoenen: grijs met blauw en een klein beetje rood. De man droeg softgel-achtige handschoenen en had een petje op.

De in de winkel aanwezige klant was een vrouw van zo’n 25 jaar. Toen de politie arriveerde, was zij al verdwenen. De politie wil haar graag als getuige spreken. Maar ook klanten van de naastgelegen supermarkt en anderen die mogelijk iets gezien hebben, wordt gevraagd de politie te bellen. U kunt bellen met 0900-8844 en vragen naar de recherche van district Rijnmond Zuid-West. Anoniem belt u naar 0800-7000.