Tijdens de korte winterdagen zijn er bijzondere bus- en vaartochten in het donker langs de moderne, nieuwe terminals van Maasvlakte 2.

Dankzij de verlichting wordt de Rotterdamse haven ook wel de grootste kerstboom van Nederland genoemd. Bewonder aan boord van de FutureLand Express of de FutureLand Ferry het spannende spel van donker en licht en verwonder je over de talloze lichtjes. De bustour rijdt ook over de hypermoderne APMT containerterminal.

Tijdens de kerstvakantie van 26 december tot 8 januari vertrekt er dagelijks* een lichtjestour over het land óf over het water. De lichtjestour duurt ongeveer een uur met aan boord een ervaren voorlichter. De kosten voor de bustour bedragen per volwassene € 5,75, voor kinderen tot 6 jaar € 5,00 en kinderen tot 3 jaar mogen gratis mee. De kosten voor de boottour bedragen per volwassene € 8,75, voor kinderen tot 6 jaar € 5,00 en kinderen tot 3 jaar gratis. FutureLand is gesloten op zaterdagen, maandagen, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. (Foto: Goof van der Malen)

Kijk hier voor meer informatie.