Trots als een pauw nam Arnold Kabbedijk dinsdagochtend voor de bakkerswinkel aan de Nieuwstraat de prijs voor beste oliebollenbakker in ontvangst. De chef broodbakkerij en zijn team maken wederom de beste oliebollen van Nederland.

In de AD oliebollentest eindigde Meesterbakker Voskamp op nummer 1. De 20 juryleden hadden uitsluitende lovende woorden over de bol uit Spijkenisse. ‘Hier word ik blij van’, en: ‘een knapperige korst met een goede afbeet’, citeerde adjunct-hoofdredacteur Jan ’t Hart van de krant uit het juryrapport. Vorig jaar en in 2010 won Meesterbakker Voskamp ook al de award voor beste oliebol.

Wethouder Kees Dijkman stond ‘ongelofelijk trots’  te zijn. “Aan de top komen is één, maar daar blijven is nog veel moeilijker”, vertelde hij.

Chef Arnold was overdonderd door alle aandacht. “Trots en blij zijn nog zacht uitgedrukt”, vertelde hij na afloop. “Dat de aandacht zo gigantisch was had ik niet verwacht.”

De komende dagen verwacht Meesterbakker Voskamp ruim een half miljoen oliebollen te verkopen. Bij de hoofdvestiging op de Ohmweg wordt een extra verkooppunt ingericht. Op nummer drie is bakkerij Klootwijk geëindigd, welke ook een vestiging heeft in Spijkenisse. (Foto: Ropa Photo)

Lees ook:

http://nissewaardsdagblad.nl/oliebollen-voskamp-wederom-lekkerste-land/