Het kan bezoekers van het centrum van Spijkenisse niet zijn ontgaan. In de Stadhuispassage zit Kippie. Voor een prima prijs zijn hier de meest gevarieerde kipproducten te krijgen.

Lesley Droog is als franchisenemer erg enthousiast over zijn vestiging. “We waren natuurlijk al bekend in de regio met de vestigingen in Hellevoetsluis en Hoogvliet,” vertelt hij in de winkel.

Het idee om een eigen zaak te hebben speelde al langer. Ervaring heeft hij genoeg. “Ik werk al 10 jaar voor Kippie en was in Delft 6,5 jaar en in Rotterdam IJsselmonde 3,5 jaar bedrijfsleider”, zegt Lesley.

Via het hoofdkantoor van de keten kreeg hij te horen dat er een locatie was gevonden in Spijkenisse. Na een grondige verbouwing was het eind september eindelijk zo ver: Lesley kon zijn Kippie openen. Vanaf het begin was het al erg druk en vele klanten weten nog steeds de weg te vinden.

Het concept is simpel maar toch is er genoeg variatie. In de vitrines liggen satéstokjes, spareribs, broodjes en nog veel meer. “De kippenpoten 5 voor 5 euro doen het altijd erg goed. Een broodje frikandel kost 1 euro. En we hebben de Kippiepan”, zegt Lesley. Deze pan bevat afhankelijk van de wensen van de klanten allerlei kipproducten of gerechten. Ideaal voor de feestdagen. “Mensen willen steeds meer kant-en-klaar producten, dit is supermakkelijk”, aldus de franchisenemer.

Kippie is zes dagen per week open. Wegens geloofsovertuigingen van het hoofdkantoor zijn alle vestigingen op zondag gesloten. De winkel heeft een positief effect op de omgeving, vertelt Lesley tot slot.

Kijk hier voor de website van Kippie Spijkenisse. Regelmatig zijn er acties. Volg Kippie hier op Facebook.

De normale openingstijden zijn:

Maandag: 08:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 18:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten

Met de feestdagen voor de deur is Kippie Spijkenisse zaterdag 17 december tot 19.00 uur geopend. Op 21, 22 en 23 december staan de deuren tot 21.00 uur open. Zaterdag 24 december gaat de winkel op 17.00 uur dicht.

(Advertorial) (Foto: Kippie Spijkenisse)