Traditiegetrouw organiseert Bibliotheek de Boekenberg in de maand december activiteiten waarmee een voorproefje geboden wordt op Kerst. Zo kun je kerstliederen zingen bij kaarslicht tijdens de kaarsjesavond, ga je creatief aan de slag met het maken van een kerstkrans of guirlande en luister je naar een sfeervol kerstconcert.

Kaarsjesavond

De kaarsjesavond is dinsdag 13 december in de Dorpskerk. Van 19:00 tot 19:30 uur wordt er chocolademelk en glühwein gedronken. Aansluitend wordt gezongen bij kaarslicht. Rond 20:30 uur begint het kerstconcert in de Dorpskerk.

Kerstguirlande

Een zelfgemaakte kerstkrans of guirlande maakt je huis extra feestelijk. Docente Tine Keus neemt voor de workshop op woensdag 14 december mooie materialen mee waarmee je een fraai stuk maakt. De avond begint om 19:00 uur en duurt tot 21:30 uur. Deelname kost € 25,-.

Kerstconcert

Luister op donderdag 15 december naar het kerstconcert van het Gemengd Koor Spijkenisse en popkoor In Between. Op het terras van de Boekenberg zullen zij bekende en minder bekende kerstliederen laten horen. Beide koren staan onder deskundige leiding van dirigent Ardjoena Soerjadi, broer van Wibi Soerjadi. Het concert begint om 19:00 uur. Entree € 5,-.

 

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl.