Het optreden van Afrojack afgelopen zondag is hoogstwaarschijnlijk voorlopig het laatste dat hij heeft gegeven. Hij komt namelijk niet draaien tijdens het SpijkenisseFestival. Dit laat de gemeente weten.

Het afgelopen half jaar zijn alle denkbare opties om een optreden van Afrojack in Spijkenisse mogelijk te maken, bekeken en doorgerekend. Een optreden tijdens het SpijkenisseFestival 2017 bleek de enige mogelijkheid, maar vanwege optredens in het buitenland is het voor Afrojack onmogelijk om dan naar Spijkenisse te komen. De gemeente Nissewaard en het management van Afrojack betreuren dat het optreden niet door kan gaan. “Het is ontzettend jammer dat het ons niet lukt om Afrojack dit jaar naar Spijkenisse te halen, we hebben alles op alles gezet om een optreden mogelijk te maken. Daarbij is samen met het management van Afrojack ongelooflijk veel inzet gepleegd en werk verricht ”, zegt wethouder Kees Dijkman.

Beide partijen spreken de hoop uit dat er zich in de toekomst een nieuwe mogelijkheid voordoet om een optreden van Afrojack mogelijk te maken. (Foto: Stichting Muziekids)