SV Poortugaal speelt donderdag finale districtsbeker KNVB

5 May 2024, 12:38 uur
Lokaal
mainImage
SV Poortugaal/PR

De supporters van sv Poortugaal kijken er al weken naar uit: de finale voor de districtsbeker tegen Capelle. Een mooi toetje richting het einde van het seizoen op de locatie van sv Heinenoord. U kunt er ook bij zijn: de wedstrijd wordt gespeeld op een vrije dag: donderdag 9 mei en dat is Hemelvaartsdag.

De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Veel fans hebben al aangegeven naar deze eindstrijd af te reizen en dat zorgt sowieso voor een mooie sfeer rondom deze te behalen hoofdprijs. Alle steun uit het dorp voor de blauw-zwarten is natuurlijk van harte welkom.

Capelle, de tegenstander van donderdag, won dit weekend in de competitie met 2-0 van Smitshoek. RVVH nam revanche tegen sv Poortugaal voor de verloren halve finale van de beker. Daarin kwam sv Poortugaal nog wel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van topscorer Bradley El Idrissi. Even later, het was inmiddels bijna rust, kwamen de bezoekers op 1-1 en Gino Boers van RVVH bezorgde de Ridderkerkers in de tweede helft ook nog de belangrijke overwinning in de strijd tegen degradatie.

Poortugaal deed op de ranglijst even een stapje terug, maar de focus ligt nu geheel op het mooie affiche van Hemelvaartsdag. Daarin moet het eerst gebeuren, een mooie, tastbare prijs voor de plaatselijke sv. Na dit feest, wat het ongeacht de uitslag toch zal worden, neemt het team van succestrainer Oscar Biesheuvel het zaterdag 11 mei voor de competitie op tegen Zwaluwen, aanvang 14.30 uur.

Maar zoals gezegd: eerst de bekerfinale. De club ontmoet u graag a.s. donderdag bij sv Heinenoord.